Móric A - komplett hálószoba

865 700 Ft
Gardróbszekrények, nappali szekrénysorok, gyerekbútorok a legjobb áron!

Móric komplett hálószoba legjobb áron bútor webáruházunk kínálatában. Keresse meg a stílusban Önhöz leginkább illő hálószoba bútort hatalmas kínálatunkban!

80.000 Ft felett ingyenes házhoz szállítás az ország egész területére.

Szín
Akciós matrac
Mennyiség

  • Nyolcvanezer forint feletti rendelés esetén mi gondoskodunk arról, hogy eljusson hozzád a bútor díjmentesen! :) 80.000 Ft feletti rendelés esetén a házhoz szállítás INGYENES!

Nem szeretne a bútorok összeválogatásával bajlódni? Tekintse meg komplett hálószoba összeállításainkat! A gyártó eleve komplett összeillő szettnek tervezte ezeket a bútorokat, így csak azt kell eldöntenie, hogy milyen színt, stílust szeretne látni a hálóban.

Rendelje meg tőlünk matracát is akciós áron!

A komplett hálószoba az alábbi elemeket tartalmazza (cm):

Név Szélesség Magasság Mélység
Franciaágy 266 96 210
Fekvőfelület 160 15 200
Gardróbszekrény 210 215 60
Komód 140 89 40
Éjjeliszekrény 51 38 44
Tükör 115 57.5 3.5

Tekintse meg további hálószoba  bútorunkat IDE kattintva!

A képeken látható egyéb bútorok, elektromos készülékek, kiegészítők, dekorációk nem képezik a vételár részét és sajnos felár ellenében sem tudjuk őket beszerezni.

A bútorok lapra szerelt állapotban kerülnek kiszállításra. A dobozok tartalmaznak minden bútorlapot és az összeszerelésükhöz szükséges csavarokat és minden alkatrészt. A szekrények összeszerelése nem igényel szakembert, a szerelési útmutató alapján összeszerelhető.

MEB

Nincs még hozzálszólás

8 termék van még ebben a kategóriában