Opti 2 gardróbszekrény

171 800 Ft
Gardróbszekrények, nappali szekrénysorok, gyerekbútorok a legjobb áron!

Prémium minőségű ruhásszekrény külön, vagy komplett szekrénysor részeként is.
Gardróbszekrényeinket ugyanúgy mint minden bútorunkat 80.000 Ft vásárlás felett ingyenes házhoz szállítással az ország bármely pontjára.

Szín
Szekrény mérete
Mennyiség

  • Nyolcvanezer forint feletti rendelés esetén mi gondoskodunk arról, hogy eljusson hozzád a bútor díjmentesen! :) 80.000 Ft feletti rendelés esetén a házhoz szállítás INGYENES!

Hihetetlenül magas minőség, kifinomult elegancia, kiváló tárolási lehetőségek jellemzik az Opti gardróbszekrényeket. Nem is ruhásszekrény, hanem igazi műremek. Tárolja ruháit ezekben a gyönyörű szekrényekben.

A ruhásszekrényt megrendelheti külön, vagy komplett szekrénysor részeként is, melyben akár az egész család ruhatárának helyet biztosít!

Rendeljen gardróbszekrényt a gardróbszekrények mesterétől!

A gardóbszekrény méretei:

Szélesség Magasság Mélység
150 213 59

A bútorcsalád többi tagját IDE kattintva megtekintheti!

A képeken látható egyéb bútorok, elektromos készülékek, kiegészítők, dekorációk nem képezik a vételár részét és sajnos felár ellenében sem tudjuk őket beszerezni.

A bútorok lapra szerelt állapotban kerülnek kiszállításra. A dobozok tartalmaznak minden bútorlapot és az összeszerelésükhöz szükséges csavarokat és minden alkatrészt. A szekrények összeszerelése nem igényel szakembert, a szerelési útmutató alapján összeszerelhető.

MEB

Nincs még hozzálszólás

8 termék van még ebben a kategóriában