Ibolya nappali szekrénysor

293 900 Ft
Gardróbszekrények, nappali szekrénysorok, gyerekbútorok a legjobb áron!

Egyszerű? Modern? Praktikus? IGEN. Nappali bútorok széles választékát találja meg webáruházunk kínálatában. Rendelje meg az ízlése szerint nappali bútorait verhtetlen áron!

80.000 Ft feletti rendelés esetén bútorait ingyen kiszállítjuk!

Komód
Mennyiség

  • Nyolcvanezer forint feletti rendelés esetén mi gondoskodunk arról, hogy eljusson hozzád a bútor díjmentesen! :) 80.000 Ft feletti rendelés esetén a házhoz szállítás INGYENES!

Az Ibolya nappali szekrénysor visszafogott, egyszerű, de még is különleges bútor. Samoa king és havana színével egyedi megjelenésű darab. A szekrénysor 16 mm-es minőségi bútorlapból készül, mely magas napfény és karc ellenálló réteggel ellátott. A bútor elrendezése lehetővé teszi a praktikus tárolást.

A feltüntetett ár a nappali szekrénysorra vonatkozik! A komódot opcióként tudja megvásárolni!

A bútor méretei (cm):

Szélesség Magasság Mélység
340 216 53

A komód méretei (cm):

Szélesség Magasság Mélység
120 83 45

A képeken látható kiegészítők, elektromos készülékek és egyéb tárgyak nem képezik a vételár részét és ezeket felár ellenében sem tudjuk beszerezni.

A bútorok lapra szerelt állapotban kerülnek kiszállításra. A dobozok tartalmaznak minden bútorlapot, az összeszerelésükhöz szükséges csavarokat és minden alkatrészt. A bútor összeszerelése nem igényel szakembert, a szerelési útmutató alapján összeszerelhető.

GAL

Nincs még hozzálszólás

8 termék van még ebben a kategóriában