Lorenzo L16 vendégágy

121 500 Ft
Gardróbszekrények, nappali szekrénysorok, gyerekbútorok a legjobb áron!

Ágy a Lorenzo elemes bútorcsalád tagja.

A világos és elegáns kőris színhez választhatunk a zöld és a lila berakások közül, így mind lányos és mind a fiús családoknak megfelelő. Továbbá választható fényes fehér-nash tölgy színben is. 80.000 Ft vásárlás felett ingyenes házhoz szállítás.

Szín
Matrac
Alsó matrac
Mennyiség

  • Nyolcvanezer forint feletti rendelés esetén mi gondoskodunk arról, hogy eljusson hozzád a bútor díjmentesen! :) 80.000 Ft feletti rendelés esetén a házhoz szállítás INGYENES!

Véleményem szerint a ház második legfontosabb helysége a gyerekszoba (a mozi szoba után). Ezekben a helységben növekedik az új generáció, ezért kiemelten fontos, hogy a lehető legjobb környezetet biztosítsuk nekik. Ennek elengedhetetlen feltétele a megfelelő bútorzat. Kell egy szuper íróasztal ahol tanulhat, kell egy kényelmes ágy ahol aludhat, kellenek szekrények, ahová elpakolhatja a cuccait. 

Ezeknek a színkombinációknak köszönhetően nagyon harmonikus, megnyugtató hatást keltenek ezek a bútorok.

A fenti ár a matracot nem tartalmazza.

A felső és alsó matrac különböző. A felső választható (rugós/szivacsos), az alsó viszont fixen csak szivacsos lehet, a vastagsága miatt.(195 x 80 x 8 cm)

Az ágy méretei:

Szélesség Mélység Magasság
203,5 86 55,5

A bútorok lapra szerelt állapotban kerülnek kiszállításra. A dobozok tartalmaznak minden bútorlapot és az összeszerelésükhöz szükséges csavarokat és minden alkatrészt. A szekrények összeszerelése nem igényel szakembert, a szerelési útmutató alapján összeszerelhető.

DOL

Nincs még hozzálszólás

Az elemek külön is megrendelhetőek

8 termék van még ebben a kategóriában