Kanapé, fotelágy, sarok ülőgarnitúra

person Írta: Ancsi Dátum: comment Hozzászólók: 0 favorite Látogatók: 1022

Miért nincs még fullon webáruházunk kanapékkal, fotelágyakkal, sarok ülőgarnitúrákkal?

Nos, a válasz igazán egyszerű! Ezen a téren IS többet szeretnénk nyújtani mint a konkurens bútor webáruházak.

Mivel tehetjük ezt meg? Mi az amit ha bementek egy bútorboltba és kanapét akartok venni akkor rögtön a kezetekbe nyomnak? Na? IGEN! Szövetminták. Ez az amit egy online bútorboltban bizony nem lehet megtenni. Nem foghatjátok meg, nem simíthatjátok végig a több tucat vagy akár több száz szövetet és most mindenki arra gondol: na ez az amiért nem szívesen veszek szövetes bútort webáruházban....

Éppen azon dolgozunk, hogy ezt kiküszöböljük. Egy olyan szövetkatalógus összeállításán dolgozunk ami nem csupán képeket tartalmaz a szövetekről, hanem rövid leírást is, illetve, hogy milyen bútor felületek behúzására ajánljuk őket.

Mert lássuk be! A butor4u.hu bútor webáruházban a bútor boltok áraihoz képest akár 20-35%-al olcsóbban is hozzá juthatunk egy adott kanapéhoz, fotelágyhoz, sarok ülőgarnitúrához, fotelhoz vagy puffhoz. Hagyjuk ezt elúszni? NEM! Ha még új szövetkatalógusunkból sem biztos a szövet kiválasztásában keressen minket elérhetőségeinken, ügyfélszolgálati munkatársaink várják hívását, e-mailjait. Készségesen segítünk kiválasztani a TÖKÉLETES szövetet jövendőbeli bútorára. Az a célunk, hogy otthonát olyan hellyé varázsolhassa bútoraink segítségével ahová egy fáradt nap végén öröm hazatérni.

Hozzászólások

Írd be hozzászólásodat