Komplett hálószobák

person Írta: Szabados Anita Dátum: comment Hozzászólók: 0 favorite Látogatók: 992

Komplett hálószobák

4 évvel ez előtt még az ingatlanpiac robbanása előtt sikerült házat vennem, tényleg semmi extra, 2 szoba, fürdő, étkező, főzőfülke. Akkortájt még a kereskedelem egy más szegmensében dolgoztam, nem sok közöm volt a bútorokhoz, ez sajnos látszik is otthonom berendezésén.

Az alapvető problémám az volt, hogy semmilyen elképzelésem nem volt a hálószoba berendezését illetően. Így elkezdtem akciókra vadászni, találtam egy jó kis szekrényt, akkor azt gondoltam jó áron (azóta már tudom, hogy bukta volt), színben hozzá illő ágyat, ágyráccsal, matraccal és éjjeli szekrénnyel. Szinte mondhatom, ahogy esett úgy puffant és a jéghegy csúcsa mégis az volt, hogy olyan szinten lemerültem ebben az egész műveletben, hogy le is álltam a lakberendezéssel… a múlt héten rendeztem csak be a nappalit (a TV 4 éven át egy dobozon állt).

Pedig ha tudtam volna azt, amit most!

Csak felmennék a butor4u webáruház oldalára és kosárba tennék egy komplett hálószobát. Semmi varia! Ágy, gardróbszekrény, éjjeli szekrények, komód egy stílusban, ha akarom ágyráccsal, matraccal és most már azt is tudom, hogy árban is sokkal jobban jártam volna, minthogy a környék összes bútorboltját végigkajtatni az akciós darabokért, hiszen bútor webáruházunkban már 152.300 Ft-ért komplett hálószoba berendezést lehet vásárolni (ebben az árban nincsen benne az ágyrács és matrac).

Legújabb kedvencem a Medin + Merlin komplett hálószoba berendezés. Rendszeresen eljátszom a gondolattal, hogy eladom jelenlegi hálószoba berendezésem és megveszem ezt a gyönyörű szettet.
Sonoma és matt fekete… bevallom ez a gyengém. Menne a szürke padlóhoz és a piros kiegészítőimhez is és csak 161.600 Ft. Ebben benne van egy 160-as ágy két éjjeli szekrénnyel, egy komód és egy 180-as gardróbszekrény. Mi más bútor kellene egy hálószobába?

 

Nem is tudom mi tart vissza a megvalósításban…

Igazatok van! Meg is hirdetem a bútoraimat!

Hozzászólások

Írd be hozzászólásodat